MENU

LOST AND FOUND

Missing something?

DE CLUB VAN NEDERLAND

Iets verloren?

Heb je iets verloren in ZAYN Nightlife? Bij de eerstvolgende gelegenheid dat we geopend zijn, tussen 23:00 en 00:00 uur, staat het personeel klaar om samen met jou te kijken naar de gevonden voorwerpen. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want elke maandag worden de gevonden items overgedragen aan de gemeente Leeuwarden.

JAS VERGETEN?

Heb je per ongeluk je jas in onze garderobe laten hangen? Maak je geen zorgen, je jas is nog steeds veilig opgeborgen! De eerstvolgende keer dat we geopend zijn, tussen 23:00 en 00:00 uur, kun je je jas ophalen. Zorg ervoor dat je je kaartje meeneemt als je deze nog hebt.

Jassen die langer dan één maand in onze garderobe blijven, worden gedoneerd aan een goed doel.

Als je niet in staat bent om persoonlijk langs te komen, stuur dan een e-mail naar info@zayn-nightlife.nl met een gedetailleerde beschrijving van je verloren voorwerp, indien mogelijk vergezeld van een foto en de datum waarop je het hebt verloren. We zullen ons uiterste best doen om het verloren voorwerp op te sporen. Zodra we het vinden, sturen we je een e-mail. Met deze e-mail kun je je verloren voorwerp binnen een maand tijdens openingstijden ophalen op elke dag dat we geopend zijn.

Zayn nightlife

Ruiterskwartier 91 | 8911BR | Leeuwarden
Zaterdag: 23:00 tot 04:00

Rest van de dagen geopend op aanvraag.

info@zayn-nightlife.nl