MENU

ARRANGEMENTEN

Your Party!

Wil je iemand verrassen met één van onze arrangementen of ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest? Dan is ZAYN Nightlife de club die je zoekt. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest,  bedrijfsfeest, of simpelweg een verjaardagsviering, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Na afloop ga je naar huis met prachtige herinneringen.

Heb je vragen over de beschikbare opties hieronder? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

EIGEN FEEST

Heb jij iets te vieren en wil je je eigen feestje organiseren? ZAYN Nightlife biedt diverse mogelijkheden om dit samen met je vrienden te realiseren.

STUDENTENFEEST

Een succesvol studentenfeest in de grootste club van Leeuwarden? ZAYN Nightlife is de ideale locatie om een geweldig feest te organiseren voor jou en je studiegenoten!

VRIJGEZELLENFEEST

Wil je een onvergetelijke avond bezorgen voor jezelf, je vriend, of vriendin voordat hij of zij in het huwelijksbootje stapt? Wij regelen het allemaal voor jullie. Jullie kunnen 100% op ons vertrouwen voor een geslaagde vrijgezellenavond!

BEDRIJFSFEEST

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest, zoek niet verder, want ZAYN Nightlife biedt deze fantastische plek!

VERJAARDAGSFEEST

Bij ons heb je diverse mogelijkheden om jouw speciale dag te vieren. Reserveer een plek op ons VIP-deck of bespreek de optie om gebruik te maken van je eigen area en/of bar. 

Zayn nightlife

Ruiterskwartier 91 | 8911BR | Leeuwarden
Zaterdag: 23:00 tot 04:00

Rest van de dagen geopend op aanvraag.

info@zayn-nightlife.nl