MENU

VRIJGEZELLENFEEST

Your Party!

Vrijgezellenfeest

WELKOM BIJ ZAYN NIGHT LIFE, MEER DAN ALLEEN EEN CLUB.

Wil je een onvergetelijke avond bezorgen voor jezelf, je vriend, of vriendin voordat hij of zij in het huwelijksbootje stapt? Wij regelen het allemaal voor jullie. Jullie kunnen 100% op ons vertrouwen voor een geslaagde vrijgezellenavond!

Als je besluit om de vrijgezellenavond bij ons te organiseren, garanderen wij een fantastische avond voor de hele groep. Er zijn verschillende opties om de avond in te vullen. Bijvoorbeeld, kies voor ons VIP-deck waar jullie op de gastenlijst staan en bij de entree door ons worden verwelkomd. Nadat jullie jassen gratis zijn opgehangen in de garderobe, begeleidt onze gastheer jullie naar het VIP-deck. Daar staan jullie gereserveerde tafels klaar, volgens jullie vooraf doorgegeven wensen. Onze gastheer is jullie aanspreekpunt voor de rest van de avond en zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen area of bar te huren. Als dit jullie voorkeur heeft, neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Bij ZAYN Nightlife regelen we graag een vrijgezellenavond met en voor jou! Heb je zelf nog leuke idee├źn? Laat het ons weten, want wij staan open voor alles en zijn erg flexibel!

Zayn nightlife

Ruiterskwartier 91 | 8911BR | Leeuwarden
Zaterdag: 23:00 tot 04:00

Rest van de dagen geopend op aanvraag.

info@zayn-nightlife.nl